O NAMA

Poverljivi usmeni ili pismeni prevod, sa overom sudskog tumača ili bez nje, u kratkom roku, po povoljnoj ceni i pod uslovima koji su prilagođeni vašim potrebama, na nivou kvaliteta koji je dokazan višegodišnjom uspešnom saradnjom sa klijentima u Srbiji i širom sveta.

Kada su u pitanju pravna lica, naš fokus je na prevodima u oblastima ekonomije i privrede, prava, nauke. Fizičkim licima pružamo usluge overenog prevoda ličnih dokumenata, diploma, ugovora, medicinske dokumentacije i slično.

NAŠA VIZIJA

„Create“ vidi budućnost u kojoj je zadovoljstvo klijenata naš kompas. Cilj nam je da nastavimo da budemo ime od poverenja u oblasti prevođenja, podstičući lojalnost kroz jednostavnost, pouzdanost i istinsku brigu. Kao i do sada, naš poslovni proioritet je da i svaki budući klijent bude zadovoljan posvećenom i prijatnom saradnjom uz pružanje pune i profesionalne podrške.

NAŠA MISIJA

Naša misija je da odgovorimo na najbolji način na potrebe klijenta u oblasti prevođenja. Specijalizovani smo za brzu isporuku preciznih i poverljivih prevoda, koji pojedincima i organizacijama omogućavaju da se sa punim poverenjem u kvalitet naših jezičkih usluga posvete napredovanju ka svojim poslovnim ciljevima. Posvećeni smo uspehu naših klijenata.

KONTAKT

Prevodilacka agencija create logo

Gavrila Principa 3
11000 Beograd
Srbija

Create

Sudski tumač,
pismeni i usmeni prevodi

© 2024 Create