Web design i SEO

Naš dizajn je jedinstven i moderan. Svaka stranica i svaki njen detalj je osmišljen i napravljen za potrebe klijenta, proizvoda koji se oglašava a da pritom nije žrtvovana estetika ili funkcionalnost samog veb sajta. Iskustvo u dizajniranju korisničkog interfejsa rezultira time da su naši sajtovi laki za korišćenje i dostupni i jasno vidljivi na svim uredjajima. Svaki CMS je posebno dizajniran za vaše potrebe i potrebe vašeg poslovanja. Proverite zašto smo u svom polju najbolji.

Dizajn veb sajtova Funkcionalnost i korisnički interfejs Search engine optimizacija

Dizajn veb sajtova

Create veliku pažnju poklanja izgledu veb sajtova. Kompletan dizajn je autorsko delo naše agencije, jer samo će takav dizajn verodostojno predstaviti vašu kompaniju ili posao kojim se bavite. Sve što je potrebno za vaš sajt mi ćemo napraviti ili fotografisati i svi elemti će biti potpuno autentični u skladu sa vašim korporativnim imidžom.

Funkcionalnost i korisnički interfejs

Funkcionalnost sajta i korisnički interfejs su jedne od najvažnijih elemenata prilikom dizajniranja veb sajta. Svi elementi sajta moraju da budu jasno predstavljeni, funkcionalnost koja se krije iza toga mora biti prepoznata od strane korisnika (šta je link, šta predstavlja koje dugme). Naš osnovni cilj je da kada korisnik dođe na vaš sajt vrlo lako nađe informaciju koju je došao da potraži i da sa sajta ode zadovoljan, kontaktira vas telefonom ili dodje u vašu radnju. 

Search engine optimizacija

Prilikom osmišljavanja, dizajniranja i izrade veb sajta posebnu pažnju posvećujemo SEO, tj. optimizaciji za internet pretraživače. Ovaj segment vašeg sajta je od izuzetnog značaja zbog toga što se minimum 60% vašeg saobraćaja mora zasnivati na saobraćaju koji pretraživači dovedu do vas. To znači da bi trebalo da se dobro pozicionirate na stranicama pretraživača.

Za vas ćemo uraditi istraživanje ključnih reči te ćemo na tom osnovu graditi dalju strukturu sajta. Pored toga ćemo u vaš sajt ugraditi sve elemente koji su neophodni za dobru optimizaciju. Naravno da ne zavisi sve od nas. Sadržaj sajta je ključna stvar u optimizaciji ali smo mi tu da vas posavetujemo kako je najbolje napisati sadržaj koji će vas najbolje pozicionirati na pretraživačima.

Skroluj na početak
EN | SR | Kontakt | Google+ | Facebook
X

Create office

Gavrila Principa 3/1
11000 Belgrade, Serbia
T: +381 60 63 63 016
Pozovite / Call us Posaljite SMS / Send us SMS Posaljite email / Send us email

Sačuvajte u kontaktima