Online marketing

Velikim iskustvom u internet oglašavanju Create će vam pomoći da na najbolji mogući način unapredite svoju prodaju, uvežate prepoznatljivost svog brenda, povećate posećenost svom sajtu. Koliki god bio vaš budžet za vas će naš tim, korišćenjem najboljih alata dostupnih na tržištu vašu kompaniju podići na viši nivo.

Google AdWords Facebook Ads Izrada banera

Google AdWords

Google AdWords je jedan od najboljih i najeftinijih načina da se oglašavate na internetu. Google Adwords vam pruža mogućnost da svoj sajt postavite u sam vrh rezultata pretrage i tako znatno uvećate svoje prihode. Google se nije zadržao samo na rezultate pretrage. U okviru svoje mreže oglašivača ima nekoliko hiljada sajtova u Srbiji i nekoliko miliona u svetu.

 

 Zašto je ovaj način oglašavanja dobar?

Za ovaj način oglašavanja vam nisu potrebni veliki budžeti. Sami  možete odrediti koliko želite da potrošite na oglašavanje a da platite samo za konkretnog posetioca, akciju ili pregled vašeg oglasa u zavisnosti za koji se tip oglasa odlučite. A cena se kreće već od 1 RSD po kliku u zavisnosti od ključnih reči za koje želite da se predstavite.

 

Za koje oblasti oglašavanja je idealan?

Google AdWords pokriva veliki broj oblasti oglašavanja:

 

U zavisnoti od vaših potreba možete se odlučiti, a mi ćemo vas svakako savetovati za najbolji i najefikasniji način na koji biste plaćali za svoju mušteriju. Možete plaćati po kliku - plaćate samo onda kada neko vidi vaš oglas, ili po prikazu - onda kada neko vidi vaš oglas, ili po akviziciji - kada neko kupi vaš proizvod preko interneta ili učestvuje u akciji koju ste vi odredili.

 

Naš tim sertifikovanih eksperata će vam svakako pomoći i učiniti sve da vaša oglasna kampanja bude uspešna i da za svoj novac dobijete maksimalni kvalitet. O celom procesu ćemo vas detaljno upuititi a o rezultatima izvestiti detaljnim izveštajem.

Facebook Ads

Ne moramo da dodatno objašnjavamo šta u današnje vreme na internetu predstavlja Facebook za običnog korisnika, ali nije na odmet napomenuti važnost Fejsbuka u današnjem poslovanju, razvijanju brenda i imidža kompanije, kao i pronalaženju novih klijenata.

 

Čemu može doprineti oglašavanje na Fejsbuku

 Fejsbuk Ads vam omogućavaju da vrlo jednostavno targetirate svoje klijente kako po godinama, tako i po mestu stanovanja, obrazovanju, bračnom statusu.... Međutim najveća vrednost Fejsbuk oglašavanja je u tome što gradite svoju stalnu bazu klijenata i razvijate lojalnost prema svom brendu.

Naš tim će vam omogućiti da po vašoj želji izgradimo stabilnu i jaku mrežu vaših klijenata ali i da svoj posao i proizvode predstavite u najboljem mogućem svetlu. 

Izrada banera

Da biste ostvarili znažajniji uspeh na tržištu bogatom raznim proizvodima i reklamama morate ostaviti pravi utisak. Imate samo jednu šansu za prvi utisak - kažu. Zbog toga i vi svojim oglasnim rešenjem morate se predstaviti u najboljem svetlu ali i svom budućem klijentu pružiti maksimum informacija o sebi ili svom proizvodu.

Pored oglasne poruke jedna od najbitnih stvari u samoj reklami je dobar, zanimljiv i inovativan dizajn u skladu sa vašom korporativnom politikom.

Naš tim iza sebe ima godine iskustva u osmišljavanju, dizajniranju i izradi oglasnih poruka.  

Skroluj na početak
EN | SR | Kontakt | Google+ | Facebook
X

Create office

Gavrila Principa 3/1
11000 Belgrade, Serbia
T: +381 60 63 63 016
Pozovite / Call us Posaljite SMS / Send us SMS Posaljite email / Send us email

Sačuvajte u kontaktima